vineri, 20 ianuarie 2012

Ce au în comun Iliescu, Dinescu, Antonescu?

Făcând o retrospectiva a ştirilor de azi, nu pot decat sa-mi exprim uimirea faţă de unele declaraţii care au fost făcute în ultimele 24 ore.

Prima ştire, şi cea mai importantă, e că Iliescu iese la TV şi începe să dea sfaturi Preşedintelui Băsescu, spunându-i că acesta ar trebui să facă acum ceea ce nu a făcut el în 90.  Stau şi mă gândesc, cum îşi permite acest individ să dea sfaturi şi să vorbească despre demnitate din moment ce el este vinovat pentru tot ce s-a întâmplat României până acum??? Ţara asta a ajuns în stadiul în care e din cauza  intereselor lui personale.. Revoluţia din 89 a fost comandată de Iliescu, apoi a fost confiscată, toata debandada care se întâmpla pe străzi urmând să cadă pe umerii lui Ceuşescu.. Tocmai pentru ca acest mişel să pară EROUL NAŢIUNII. Bun,.. nu i-a fost de ajuns că a reuşit să-l facă pe Ceuşescu să renunţe la putere, a început să omoare oameni, sa îi împuşte, să treacă cu TAB-urile peste ei... Normal, nu personal, dar şi atunci când o crimă se produce la îndemnul tău, tot crima ta se poate numi.. Bineînţeles, ce a făcut el a depăşit cu mult termenul de crimă... Sunt de părere că acest individ ar trebui acuzat pentru genocid. Nu inteleg cum poate să doarmă noaptea în pat, având atâtea vieţi omeneşti în cârcă. Mă deranjează îngrozitor ipocrizia şi nesimţirea de care dă dovadă.

În fine, trecând peste, îmi continui citirea ziarelor, când.... ŞOC ŞI GROAZĂ!!!! Dinescu o atacă pe Pora spunându-i: "Tu eşti de dreapta, de-l lingi în c*r pe Băsescu??" continuând, în stilul caracteristic şi inconfundabil de MELTEAN, cu o înşiruire de cuvinte dulci. Nu că m-ar uimi necioplismul şi lipsa de respect a "distinsului disident", dar imbecilitatea acestui personaj pe care nu-l înghit nici cu lămâie a depăşit orice fel de limite. Nu că Andreea Pora ar fi una dintre preferatele mele, dar misoginismul lui Dinescu mă scoate din sărite. Concluzionând, nu pot afirma decât că dl. Dinescu probabil uită că nu demult şi el "îl lingea în c*r pe Băsescu " (şi în ce feeeeel).

încă o ştire senzaţională, marca OTV :)))) Crinuţ îi transmite Elenei Udrea că "Nu Opoziţia pune paie pe foc, ci cei de la Putere, care ignoră cetăţeanul." Să o luăm sistematic.... Crinuţ, nu cred că cei de la Putere au ieşit în conferinţe şi au spus PUBLIC faptul că susţin manifestanţii şi că sunt mândri că sunt români, bla, bla.  Puterea a invitat societatea la discuţii ample, la fel a făcut şi cu voi. Dar voi, ca nişte ingraţi, aţi mers acolo doar ca să nu zică cineva că nu v-aţi dus. Probabil vă păstraţi speach-urile pentru ieri, la pseudo-mitingul vostru cu enşpe mii se participanţi PLĂTIŢI. Să ştii , dragă Crin, şi îţi spun acum asta din câte am citit eu în 3 ani la Ştiinţe Politice, PUTEREA FACE BINE CĂ TACE. Tu nu faci nimic mai mult decât să alimentezi setea românilor...şi nu fii uimit dacă peste o săptămână vor scanda toţi: "Crinuleţ, Nu uita, Ne chişăm în freza ta!!"  (pentru că tu ai, Băsescu, NU).


Acum, dezlegăm misterul... Ce au în comun cei trei crai? NU, nu au terminaţia ESCU, ci ipocrizia.




R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu