miercuri, 18 ianuarie 2012

Daca pleaca, cine vine?

Primul meu post in acest blog se refera la  protestele ce au loc in tara. Sa vedem al ce concluzii am ajuns.
 Stau si ma gandesc la toata nebunia asta care s-a creat... Ma gandesc ca totul a pornit de la demisia lui Aafat de la Ministerul Sanatatii. apoi, oamenii cica au renuntat la acest pretext, justificandu-si iesirile in strada prin prisma nemultumirilor fata de actuala conducere.

Oameni buni, facand abstractie de apartenenta mea politica, spuneti-mi voi, cei care iesiti in strada, pe cine ati vrea la conducere?
Pleaca PDL si vine cine? Il vreti pe Basescu, pe Boc, pe Udrea si pe toti ai lor afara. Am inteles,. Va apreciez pentru ca iesiti si indurati frigul, dar nu va inteleg pentru ce faceti atata scandal. Va schimbati opinia la fiecare 5 minute.

Acum sa analizam cine ar fi potentialii conducatori, in viziunea voastra:
1. Crin Antonescu. Nu ma leg de potentialul lui politic, sau de cariera lui politica (ce-i drept, eu una nic nu le vad), sau de gradul lui de inteligenta, ma leg de faptul ca de cand este dumnealui in Parlamentul Romaniei, nu s-a sinchisit de prea multe ori sa isi faca datoria, nu de a merge la munca, pentru ca sa fim sicri, toti avem perioade in care uram sa mergem la job, ci datoria fata de alegatorii lui, fata de cei ce i-au dat votul, crezand ca acesta ii va reprezenta in Parlament. bine, criticile la adresa distinsului pot continua, dar refuz sa-i acord prea mult timp din activitatea mea :).

2. Victor Ponta, acest maaaare om, mare caracter al societatii, care, la fel ca si floarea mai sus mentionata, isi considera munca drept ceva optional. Acesta se crede, probabil, vreun Fernando Alonso, sau mai stiu eu ce sofer de curse, preferand sa mearga la raliuri si sa mearga, de Craciun, la mult prea cunoscutele Concerte de la Viena, dand nici mai mult nici mai putin de 10.000 de euro pe bilete. Nu ar fi de acuzat, are  bani omu', dar de ce dracu' o critica pe Elena Udrea ca isi ia genti, pantofi si rochii? Citez aici o actrita fenomenala, in rolul lui Carrie Bradshaw, care spunea asa: I like my money right where I can see it... hanging in my closet. Mda, sunt femeie si poate ca din cauza sau datorita acestui lucru ii iau apararea... tocmai de aceea, am intrebat niste prieteni BARBATI ce parerea au.. Nu mare mi-a fost mirarea cand mi-au confirmat opiniile.:)

Alt candidat cu sanse REALE nu as vedea, iar cand zic sanse, ma refer la faptul ca nu simt nevoia sa deschid discutia despre Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali and co.

Astea fiind spuse, fac un apel la toti cei care iesiti in strada si va rog sa va ganditi foarte bine inainte de a lua astfel de decizii. Pentru ca voi nu sunteti decat niste marionete de care se folosesc cei care vor puterea, pentru a crea panica si dezordine in societate.
Nu va lasati manipulati de mass-media, amintiti-va citatul asta, care se aplica tuturor canalelor de informare: Daca nu citesti ziarele, esti neinformat, daca le citesti, esti dezinformat. 


R.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu