joi, 19 ianuarie 2012

Ponta, un copil razgaiat

Zilele trecute, Victoras de la oras a dat fuguta la Parlamentul European, incercand sa faca lobby acolo pentru a fi sustinut in preluarea puterii....
Nimic nou si surprinzator, pentru ca nu ne mai uimeste nimic la acest agarici.
Daar, acum vine bomba... El, ca un securist convins si bine instruit de bunicuta Ilici, merge la PE si spune ca USL nu se va implica niciodata in aceste proteste, desi e bine stiut ca de exemplu la Iasi si Bucuresti (si nu numai), lideri ai PNL si PSD au scos oamenii in strada, oferindu-le diverse recompense.

Se pare ca Victoras nu-si poate depasi crizele de personalitate si excesele de zel, incercand sa faca orice pentru binele lui personal si al gastii lui.

Astea fiind spuse, o alta problema pe care o am cu individul asta este aceea ca nu inteleg de ce afirma ca Un guvern tehnocrat ar organiza alegeri corecte . El se justifica, dand exemplu Italia si Grecia.
Pai baaai pampalaule, tu compari Romania cu Grecia, sau Italia?
Iti reamintesc, spre neplacerea ta, ca vad ca esti profund suparat pe acest lucru, Romania NU a fost declarata falimentata de catre UE. Stiu ca probabil asta e ce-ti doresti tu cel mai mult, dar fii sigur ca nu e va intampla. Cel putin cat PDL este la guvenare.

Plus ca daca stau sa ma gandesc mai bine, parca pana ieri o tineai ca PDL nu e bun de nimic, ca numai el strica...Acum ca vezi ca societatea va critica si pe voi, pentru ca in fond, nici voi nu ati facut mare lucru, ba mai mult, ati supt tara asta cat s-a putut, incepi sa incurajezi un guvern tehnocrat.

Sau macar zi-le oamenilor pe sleau...DEGEABA INCERCI TU SA II CONVINGI CA TU VEI FI ALTFEL, PENTRU CA NU VEI FI, sau ma rog, vei fi altfel, dar muuult mai rau.

Iti sta gandul numai la alegeri, ced ca te-ai molipsit de la papusarul de dreapta, care cred ca ce viseaza noaptea, sau ziua , ca oricum doarme mereu, spune in conferintele de presa.


R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu